Excel traag of groot?

Wij hebben een tool ontwikkeld die kan helpen met trage en grote Excel bestanden. Steeds vaker horen wij dat Excel traag werkt, of dat een Excel bestand onverklaarbaar groot is. Speciaal voor deze gevallen hebben we de WorksheetCoach ontwikkeld. Dit programma neemt uw bestand onder de loep. Vervolgens maakt het programma een rapport van alle factoren waardoor dat specifieke bestand zo groot is, of waarom Excel traag werkt bij dat programma.

Analyseer eenvoudig uw bestanden

De WorksheetCoach is een gratis Excel Add-InĀ waarmee u uw Excelbestanden kunt analyseren. Deze Add-In maakt een analyse van het Excelbestand op basis van de grootste oorzaken van trage en grote Excelbestanden. In een PDF van 1,5 A4 worden een aantal eigenschappen van het bestand getoond. Daaronder wordt een uitleg gegeven van deze eigenschappen en hoe zij effect hebben op het bestand.

Er is ook een uitgebreide analyse knop. Hiermee wordt een overzicht getoond van de exacte cellen waar de oorzaak kan liggen. Hiermee kun je direct de grootste problemen oplossen.

Excel traag

Wilt u hulp bij uw trage of grote Excelbestanden?

Neem gerust contact met ons op