Werkwijze van een Excel specialist

Wij streven er altijd naar om tijd- en geldbesparende producten af te leveren. Communicatie is hierbij heel belangrijk. Een Excel specialist kan op die manier een vraag goed omzetten in het gewenste eindresultaat. Daarnaast denken wij graag mee. Door onze uitgebreide kennis van Excel zien wij mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Door tijdens het project goed te blijven communiceren, krijgt u altijd het verwachte eindresultaat.

Een Excel specialist houdt zich onder andere bezig met de volgende zaken

Versimpelen van Excelbestanden
Een eenvoudig Excelbestand is belangrijk als veel mensen er mee moeten kunnen werken. Een Excel specialist van Exceloplossing.nl streeft er naar om bestanden zo begrijpelijk mogelijk af te leveren. Dat wil zeggen dat iedereen binnen uw bedrijf er mee overweg kan.
Maken van Excelsjablonen
Het maken van Excel sjablonen is ook één van de expertises van een Excel expert. Sjablonen zijn bestanden met een vaste lay-out, waarbij een aantal variabelen keer op keer moeten worden gewijzigd. U kunt veel tijd besparen door gebruik te maken van een sjabloon. Veel gegevens staan bijvoorbeeld al standaard ingevuld. Ook kan hier weer veel worden geautomatiseerd. U kunt hierbij bijvoorbeeld aan de volgende sjablonen denken:
Excelbestanden automatiseren
In Excel wordt veelal handmatig gewerkt. Om te zorgen dat dit niet hoeft, heeft Microsoft iets toegevoegd aan Excel. Dit heet Visual Basic for Applications oftewel VBA. VBA wordt gebruikt om Excelbestanden te automatiseren. Via VBA is het bovendien mogelijk om koppelingen te maken met andere programma's. Zo zijn veel van uw systemen te koppelen aan uw Excelbestand. Een Excel specialist maakt veel gebruik van deze mogelijkheden. Zo kan een hij ervoor zorgen dat repeterende zaken automatisch uitgevoerd worden.
Tijdsregistratie in Excel door een Excel specialist
https://exceloplossing.nl/wp-content/uploads/2014/04/planning1.png

Excel specialist op onder andere de volgende gebieden

CRM Systemen
Data analyse
Dashboards
Datawarehouse koppelingen
Financiële planningen
Koppelingen met andere programma's
Projectregistraties in Excel
Urenregistraties in Excel

Daarnaast hebben we ervaring met de volgende onderwerpen

Business Intelligence
Logistiek management
Revenue management
Accounting
Warehousing
Planning & Scheduling
Productie management
Simulatie modellen