Advies bij Excel en VBA

Bent u zelf bezig met het maken van een Excel applicatie, maar zit u vast in één Excel probleem? Wij kunnen helpen!
Wij geven advies op het gebied van complexe formules, macro's, programmeren in VBA en andere mogelijkheden binnen Excel.

Voor korte vragen kunt u een e-mail sturen en dan voorzien wij u zo snel mogelijk van advies. Ook kunt u gebruik maken van onze online chat-service (rechts onderin de website). Hiermee bent u direct van uw Excel probleem af. Kort advies is altijd gratis!

Naast het geven van kort advies, kunnen wij u ook helpen om op meerdere vlakken uw Excel programma te verbeteren. Via onze chatfunctie en via de e-mail is het mogelijk om uw huidige Excel programma te sturen. Wij kunnen algemeen hulp en advies geven met betrekking tot het verbeteren, versimpelen of versnellen van uw Excel programma. Daarnaast kunnen wij uw programma ook zelf onder handen nemen en een verbeterde versie terug sturen.

Voordat u begint met het maken van uw eigen Excel applicatie, bedenk dan altijd het volgende:

Het bespaart vaak een hoop tijd en geld als u een Excel expert gebruikt om uw applicatie te maken. Als een applicatie niet goed is ontwikkeld, kan dat namelijk veel (financiële) schade opleveren.

Advies bij Excel

Heeft u een traag of groot Excelbestand?

Soms is een Excelbestand groot of traag en weet u niet waarom. Dit kan vaak opgelost worden, maar dan moet u eerst weten wat de oorzaak is. De WorksheetCoach is een Excel Add-In die de oorzaken kan opsporen. Er wordt een analyse gemaakt van de grootste oorzaken. Deze analyse wordt in een beknopt overzicht getoond, zodat u direct kan zien wat er aan de hand is.

U kunt de WorksheetCoach gratis downloaden via onze website.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op