Boekhouden in Excel

Boekhouden in Excel is voor een kleine ondernemer of zzp'er ideaal. Want waarom zou je veel geld aangeven aan een duur boekhoudprogramma, terwijl Excel zoveel mogelijkheden heeft? Dat dachten wij ook. Daarom hebben wij een boekhoudprogramma in Excel ontwikkeld: MintAdmin.

Dit boekhoudprogramma heeft alle benodigde functies: Factureren, btw aangifte, debiteuren/crediteuren beheer, inladen van bankafschriften enzovoorts.

Dit pakket is ontwikkeld met Excel experts, ondernemers en accountants.

Door het maken van dit programma, hebben wij flink wat financi√ęle ervaring opgedaan. Naast dit boekhoudprogramma in Excel kunnen wij daarom ook veel hulp en advies bieden bij het ontwikkelen van uw eigen boekhouding. Wij kunnen Excel sjablonen ontwikkelen die bijvoorbeeld aan de standaard van de belastingdienst voldoen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat uw accountant zo min mogelijk tijd kwijt is aan het controleren van uw boekhouding. Dit scheelt een hoop tijd en geld!

Kijk op https://www.mintadmin.nl voor meer informatie.

Dit is het dashboard van MintAdmin

Let op de eigengemaakte taakbalk. Dat is allemaal mogelijk in Excel!

BTW aangifte doen

Dit kunnen wij in elk boekhoudprogramma in Excel standaard inbouwen en koppelen aan bestaande systemen.

Eenvoudig factureren en offertes maken

Het is eenvoudig om facturen en andere documenten aan te maken. Dit kunnen wij ook gemakkelijk inbouwen in iedere Excel applicatie, of koppelen aan uw bestaande boekhoudpakket.