Boekhouden in Excel

Waarom zou je veel geld aangeven aan een duur boekhoudprogramma, terwijl Excel zoveel mogelijkheden heeft? Dat dachten wij ook. Daarom hebben wij een boekhoudprogramma in Excel ontwikkeld: MintAdmin.

Dit boekhoudprogramma heeft alle benodigde functies: Factureren, btw aangifte, debiteuren/crediteuren beheer, inladen van bankafschriften enzovoorts.
Dit pakket is ontwikkeld met Excel experts, ondernemers, accountants en financiƫle docenten aan de Universiteit Twente.

Door het maken van dit programma, hebben wij flink wat financiƫle ervaring opgedaan. Naast dit boekhoudprogramma in Excel kunnen wij daarom ook veel hulp en advies bieden bij het ontwikkelen van uw eigen boekhouding. Wij kunnen Excel sjablonen ontwikkelen die bijvoorbeeld aan de standaard van de belastingdienst voldoen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat uw accountant zo min mogelijk tijd kwijt is aan het controleren van uw boekhouding. Dit scheelt een hoop tijd en geld!

Boekhouden in Excel

Dit is het dashboard van MintAdmin. Let op de eigengemaakte taakbalk. Dat is allemaal mogelijk in Excel!

Boekhouden in Excel

In MintAdmin is het gemakkelijk om facturen aan te maken. Ook dit kunnen wij in elk boekhoudprogramma inbouwen. Zo wordt boekhouden in Excel een stuk makkelijker!

boekhouden in Excel

In MintAdmin is het mogelijk om de btw-aangifte te doen. Dit kunnen wij in elk boekhoudprogramma in Excel standaard inbouwen.