CRM systeem in .NET

Voor het maken van dit CRM systeem hebben we gebruik gemaakt van VB.NET in plaats van VBA in Excel. Applicaties in VB.NET ogen professioneel en de applicaties kunnen zonder Microsoft Office draaien.

In dit geval hebben wij voor een kinderdagverblijf een systeem gemaakt, waarin de tijdsregistratie wordt bijgehouden. Deze tijdsregistratie wordt direct gekoppeld aan facturen en de facturen kunnen automatisch verstuurd worden via e-mail. Ook kunnen de bankgegevens gekoppeld worden, om te bekijken of de klanten de facturen betalen. Dit gebeurt ook automatisch. Naast de automatisering, is er ook ruimte om handmatig gegevens te wijzigen.

crm systeem in Excel
crm systeem in Excel

Deze applicatie maakt gebruik van een zogenaamd MultiUser-systeem: Dit betekent dat meerdere mensen in kunnen loggen met hun unieke gebruikersnaam. Iedere gebruiker heeft andere rechten; zo kan de begeleider alleen de tijdsregistratie invullen, terwijl de directeur alle functies tot zijn beschikking heeft.
Daarnaast is het mogelijk om deze applicatie op iedere computer te openen, aangezien de gegevens op een centrale server opgeslagen worden. Dit geeft hen de mogelijkheid om op alle locaties van het bedrijf met dezelfde gegevens te werken.

CRM systeem Gastouderbureau

Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een CRM systeem ontwikkeld voor een gastouderbureau. De oppasuren kunnen online worden bijgehouden door de ouders. Deze gegevens worden automatisch in het systeem geladen, waarna de gebuikers direct facturen, declaraties, jaaropgaven en andere documenten aan kunnen maken en automatisch versturen. Door de bankgegevens in te laden is het ook mogelijk om de betalingen na te gaan en eventueel een herinnering te sturen als het nodig is.

crm systeem in Excel
crm systeem in Excel